Over ons

Feestzaal Valkenbulcke: Een familiezaak met ervaring

Vijfendertig jaar geleden zag feestzaal Valkenbulcke het levenslicht. Vandaag wordt deze familiezaak gerund door Mieke en haar man Claude. In 1991 namen zij de fakkel over van hun ouders. Ook hun 3 kinderen helpen nu geregeld mee. En zijn zo de derde generatie op rij.

Feestzaal Valkenbulcke: Een topchef aan het roer

Chef-kok Claude Sprengers kreeg zijn opleiding in verschillende sterrenrestaurants. Zoals Romeyer, Bruneau en De Bijgaarden. Bovendien had hij zijn eigen restaurant: Latem. Vandaag staat hij aan het hoofd van feestzaal Valkenbulcke en tovert hij heerlijke gerechten op uw bord: inventief en seizoensgebonden.

Feestzaal Valkenbulcke: Een dagje zorgeloos genieten

Viert u een spetterend trouwfeest? Een huwelijksverjaardag? Of een andere gebeurtenis? Bij Valkenbulcke treft u de feestzaal die perfect past bij uw blije gebeurtenis – u ontvangt er tot 300 mensen. Laat uw smaakpapillen tintelen van genot, terwijl Mieke – en haar kinderen – u de hele dag in de watten legt. Zij heeft oog voor haar gasten en regelt álles: van de boeking tot de laatste dans. Zodat uw feest vlot verloopt.

Feestzaal Valkenbulcke: Landelijke charme, modern comfort

De grootste troeven? Ons héérlijke creatieve keuken. En ons interieur: een streling voor het oog. Het warme parket, het houten dakgebinte, de volledig cederhouten bar, het natuurlijke licht dat neerstrijkt langs de grote ramen, … de ideale locatie voor uw feest.

Feestzaal Valkenbulcke: Een rustige, groene omgeving

Onze grote tuin leent zich perfect voor een gezellige receptie. Hij is verwoven in de kalme, landelijke omgeving – géén buren in de buurt – tussen Gent en Brugge. Op amper vijf minuten rijden van de R4 en de E40. En u vindt er altijd een plekje om te parkeren.