culinaire beleving op locatie
Privé
Wij verwennen u ook graag bij u thuis of op een andere locatie.
Zowel Günter als Stephen hebben heel wat ervaring als cateraar, wij hebben alles in huis van mobiele bar tot mobiele keuken en zelfs voor meubilair, tenten, porselein en glaswerk kan u bij ons terecht.
U kan zelf uw menu samen stellen met onze chef en bespreken welke seizoensproducten volgens marktaanbod kunnen verwerkt worden. Wil u graag een BBQ, walking dinner, zittend diner of cocktailbar het kan allemaal!
Corporate
Heeft u een opendeurdag op het bedrijf, een 10 jarig bestaan of gewoonweg zin in een feestje contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen steeds voor een all-in prijs zo heeft u geen verrassingen achteraf.
walking dinner formules
2,5u receptie
+3 gerechten en
1 dessert
42€
3u receptie
+4 gerechten en
2 desserts
53€
3,5u receptie
+5 gerechten en
2 desserts
64€
ONTVANGST (30min)
met cava en tafelhapjes (gekruide popcorn, olijven, hummus en grissinni)
met The Ghentist gin en tonic (+ 4€/pp)
DRANKEN
Home made ice tea, frisdranken, pils, omer, cava
GERECHTJES
Gemarineerde zalm quinoa | gel sinaasappel |
zoet zuur komkommer
Gerookte forel | zure room | groene appel | naan brood
Pastrami | oud Brugge | groene asperge | rogge krokant
Rundscarpaccio | parmezaan | rucola
Traag gegaarde kalfsfilet | texturen van winterpeen |
couscous
Creme burrata | gekonfi jte tomaat | kurkuma
Goudbrasem | zuiderse gepofte aardappel |
punt paprika | mousseline
Nobashi garnaal | dasje | rijstkrokant | paksoi
Traag gegaard lam | risotto wilde champignons |
oude port saus
Tagliatta rund | truff el ravioli
Vitello tonato | appelkapper | rucola
DESSERTS
Pastei de nata
Mini boule Berlin
Citroentaartje met merengue
Chocomousse van Belgische chocolade
Panna cotta met rode vruchten
Om met onze trailer tot bij u te komen vragen wij 350€
logistieke kost en 0,50€/km transportkost.
INKLEDING FOOD TRAILER
Zwarte 6x3 tent 90€
Statafels open cube 25€/st
Barkrukken volta 15€/st
Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief bediening.