Wie zijn wij?

Günter

Günter Eeckhoudt, trotse chef bij Valkenbulcke, volgde bij opleidingen bij Ter Groene Poorte in Brugge en Ter Duinen in Koksijde waarin een jaar specialisatie wereldgastronomie.

Hij ging onder meer aan de slag bij het keukenteam van Salons Mimosa, L'autre Côté en Coeur catering (pop-up rooftop bar Gaston). Stevig onderbouwd dus om u een culinair hoogstaande ervaring te bieden.

De passie voor koken komt helemaal naar boven in zijn gerechten van de klassieke franse keuken met wereldse toetsen. Steeds op zoek door nieuwe technieken en vernieuwende smaken om te blijven verrassen.

Stephen

Stephen Nobus, startte ooit van de afwas van een feestzaal en ging zo naar een studentenjob bij Mise en Place tot Partymanager van talloze events. Gebeten door de eventsector deed hij ervaring op bij vele feestzalen, cateraars en vele top chefs zoals Sergio Herman, Lieven Lootens, Wim Balieu en Peter De Clercq.

Als maître zorgde hij voor de ultieme beleving bij o.a. Godshuis, de Oude Vismijn en Coeur Catering en mocht dan ook meewerken aan culinaire events als Gent Smaakt, Tomorrowland en Gault Milau voorstelling. Die stuk voor stuk voor een brede basis zorgen als het op gastvrijheid aankomt.

Samen met ons team maken we Valkenbulcke tot de 'trots van Merendree'!

 

 

 

Graag reserveren bij Valkenbulcke?

Contacteer ons vandaag nog voor uw zorgeloos event.