Wie zijn wij?

Stephen
Stephen

Stephen

Hoe het allemaal begon

Als 16 jarige begon mijn horeca verhaal aan de afwas van een feestzaal. Op mijn 18e startte ik mijn studentenjob bij Mise en Place, ik werd zo gebeten door de gastvrijheidsector dat ik bediende werd bij Mise en Place en als Partymanager talloze events tot een goed einde bracht. Trouwfeesten vond ik de leukste uitdaging, die ene speciale dag voor het koppel en de gasten perfect laten verlopen geeft echt heel veel voldoening.

De afgelopen jaren heb ik in vele feestzalen en voor cateraars gewerkt, allemaal leerrijke ervaringen op gedaan. Nu is de tijd gekomen om mijn eigen weg in te slaan en om nieuw leven te blazen in feestzaal Valkenbulcke.

Mijn meest waardevolle ervaringen deed ik op als maître in het Godshuis, de Oude Vismijn, de Lozen Boer en bij cateraars zoals Coeur catering, Gourmet Invent, Uitzend Gastronomie en Belgo Catering.

Ik werkte samen met top chefs als Sergio Herman, Lieven Lootens, Wim Balieu en Peter de Clercq.

ik mocht meewerken aan verschillende culinaire events zoals Gent Smaakt, Tomorrowland, Gault Milau voorstelling...

Dit alles zorgt ervoor dat ik een heel brede basis heb als het op gastvrijheid aankomt.

Samen met ons team zorgen we ervoor dat Valkenbulcke de 'Trots van Merendree' blijft!

 

 

 

Graag reserveren bij Valkenbulcke?

Bel ons vandaag nog voor uw reservatie: 09 371 66 16